اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

استفتا درباره نگرانی از کرونا و ثبت‌نام حج تمتع ۹۹

نام‌نویسی حج تمتع ۹۹ در حال انجام است، اما برخی با توجه به شایعه‌پراکنی رسانه‌های بیگانه، از ترس کرونا نام‌نویسی برای تشرف به حج تمتع ۹۹ را به سال‌های بعد موکول کرده‌اند که در این باره از دفتر رهبر معظم انقلاب استفتا کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 09
کد خبر: ۳۷۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در روزهای اخیر با توجه به نام‌نویسی سفر به حج تمتع و همچنین شیوع ویروس کرونا در منطقه، برخی از مشمولان تشرف به حج تمتع به دلیل نگرانی از ابتلا به کرونا و نامعلوم بودن زمان دقیق از بین رفتن این ویروس در منطقه، نام‌نویسی برای تشرف به حج تمتع ۹۹ را به سال‌های بعد موکول کرده‌اند.

 

این امر در حالی رخ می‌دهد که برخی از رسانه‌های بیگانه به ویژه در فضای مجازی همواره تبلیغ می‌کنند که نباید به حج تمتع تشرف یافت و احتمال شیوع ویروس کرونا تا تیرماه سال آینده وجود دارد، اما بسیاری از کارشناسان از مهار این ویروس تا اواسط اردیبهشت ماه خبر داده‌اند و با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی سعودی‌ها نیز احتمال مهار ویروس کرونا تا دو ماه آینده بسیار قوی است.

 

در عین حال بسیاری از مشمولان حج تمتع ۹۹ نام‌نویسی در کاروان‌ها را به تعویق نینداخته و برای تشرف به این سفر معنوی در حال برنامه‌ریزی هستند، تا جایی که به گفته اکبر رضایی سرپرست معاونت حج و عمره سازمان حج و زیارت تاکنون ۶۰ درصد ظرفیت کاروان‌های حج تمتع تکمیل شده است.

 

با این وجود به منظور سهولت در نام‌نویسی زائران و جلوگیری از نگرانی برای تشرف به حج تمتع، از دفتر مقام معظم رهبری استفتاء کرده‌ایم تا جویا شویم که در صورت نگرانی از کرونا و نامشخص بودن زمان مهار آن، آیا ثبت‌نام برای افرادی که دارای استطاعت مالی و توان بدنی هستند، در این شرایط وجوب شرعی دارد یا خیر؟

 

پاسخ دفتر مقام معظم رهبری به شرح ذیل است:

تا وقتی از طرف نهادهای مسئول منعی اعلام نشده در صورت استطاعت باید برای انجام این فریضه مهم الهی اقدام نمایید.

 

عربستان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا عمره مفرده را متوقف کرده است. همچنین در روزهای اخیر اطراف خانه خدا با دیوار حائل حدود دو متری بسته شده است و زائران در فضایی دور از کعبه به طواف خانه خدا می‌پردازند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار